Kategoriarkiv: Okategoriserad

100% nöjd kundgaranti.

Många företag tycks hållas med olika typer av ”100% nöjd kundgaranti”. Det är många gånger jag bara varit kanske 70% nöjd kund, men inte orkat bråkat. Den här gången är jag inte alls nöjd med produkten och det helt och hållet uteblivna resultatet, därför bestämde jag mig för att utnyttja mig 100% nöjd kundgaranti. Nedan är mitt brev. Jag uppdaterar inlägget när svar inkommer.

”Hej Dentasy!

Jag skriver till er för att jag är väldigt nyfiken på hur er ”100% nöjd kundgaranti” fungerar.

Det är nämligen så att jag beställde ert startpaket + ett refillpaket för dryga en och en halv vecka sen. Spänd på att se hur resultatet skulle bli började jag med att noga följa instruktionerna. Tyvärr har jag efter varje gång tittat missnöjt i spegeln eftersom det enda resultatet jag sett är vita fläckar på tänderna som sedan försvinner efter några timmar. Men som det står på er hemsida så är ju resultatet individuellt, så jag har kämpat på och tänkt att just för mig kanske det inte syns behandling för behandling, utan att jag kanske får nöja mig med en subtil förändring som sedan efter några behandlingar blir tydlig.

Idag har jag avslutat den sista av mina sex behandlingar. När jag jämför före och efter bilder och färgskalan som följde med så kan jag bara konstatera att det syns ingen som helst skillnad efter de här sex behandlingarna. Därför är jag tyvärr inte en 100% nöjd kund och vill därför utnyttja min ”100% nöjd kundgaranti”.

Hälsningar

Christian”

 

Uppdatering 26:e Augusti.

Jag har fortfarande inte fått svar och har idag skickat frågan igen.

Det går bra nu…

Skärmavbild 2013-08-05 kl. 11.34.46

Efter en månad (och tre dagar) med LCHF-kost så ser kurvan ut så här. Blå kurvan är jag och röda strecket är något form av medelvärde för att nå planen. Å andra sidan ska jag ju vara UNDER 100 till nyår, så då är det ju också bra att jag ligger under strecket redan nu.

Allt känns bra. Jag ligger under kolhydratmålet varje dag, till och med den dagen då jag åt glass med mamma, syster och systers nya snubbe. Tyvärr så tyckte jag inte ens att det var gott. Däremot så tror jag att jag nått ett ännu bättre resultat om jag skippade alkoholen helt, men jag är likaväl nöjd. 7,5 kilo är helt klart inte kattskit!

Nu är det semester och jag ser inga anledningar till att det hela inte skulle fortsätta som planerat.