Månadsarkiv: juli 2013

Om att hitta ett namn.

Tyvärr när jag sätter igång ett projekt så är det största problemet att hitta ett namn som kan stå för det koncept eller vision som jag har i huvudet. Och nu börjar jag vela, precis som vanligt om Under100 verkligen är ett bra namn på den här bloggen. Kommer jag att skriva så fantastiskt mycket om viktnedgång och matvanor att det kan vara signifikant, eller kommer det bara att begränsa mig när det gäller blogginlägg? Kan jag lägga upp ett sjunde inlägg på raken som handlar om film, dyra inköp eller tv-spel när titeln på bloggen så tydligt indikerar att det inte är det som jag ska skriva om?

Jag vet inte.

Crazy Taxi 3 – xbox

20130724-233605.jpg

Okej, ni lägger upp sommarbilder på era pojkvänner, barn, husdjur och frukostar och tycker det är intressant. Jag inleder nu min hämnd med att delge mina sommarnöjen.

Idag har vi spelat: Crazy Taxi 3 till xbox.

Knasiga uppdrag som ”hoppa ner UFOna med din taxibil” och en arkadig känsla gav en fin ta-upp-och-bara-spela-upplevelse. Soundtracket var uteslutande amerikansk surfpunk som påminde mig mycket om sommaren när jag lyssnade på Millencollin hela dagarna. Att jag kom aldrig fram till hur man gör specialmooves var dock mycket irriterande. Men på det hela var det faktiskt fint att spela på xbox, en konsol jag av ideologiska skäl aldrig riktigt gillat. Den rejält tilltagna sladden gjorde att det aldrig var irriterande att kontrollen inte var trådlös. Spelet kändes dock helt klart daterat och får därför bara 4/10.